Hírek, aktuális információk

Semmelweis Ignác

Semmelweis-nap - 2024. július 1. - A magyar egészségügy napja

Tisztelt Kerületi Lakosok!

Július 1-jén (hétfőn) Semmelweis-nap alkalmából országos MUNKASZÜNETI NAP lesz az egészségügyben dolgozók számára. Ezen a munkanapon az Egészségügyi Intézményünk valamennyi telephelyén a betegellátás SZÜNETEL.

 

új honlapunk kezdőképernyője

Megújult Intézményünk honlapja

Fontosnak tartjuk, hogy korszerű és akadálymentes internetes oldala legyen Intézményünknek. Az új felületünk korszerűbb és letisztultabb megjelenésében, valamint átláthatóbb menüszerkezetében.

laborkép

Laboratóriumi rendelés változása 2024. április 15-től

2024. április 15. napjától a Dr. Vass László Egészségügyi Intézmény Laboratóriuma elsősorban előjegyzett időpontra fogadja a vizsgálatra érkező felnőtt és 6-18 év közötti pácienseket, munkanapokon 7:00-10:00 óra között, érvényes TAJ szám birtokában és változatlan jogosultságok mellett:

  • XV. kerületi bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel...
sorszámosztó

Változás a laboratóriumi sorszámosztásban

2024. március 26-tól kezdődően új sorszámosztási módot vezetünk be mind az előjegyzett mind a nem előjegyzett pácienseink részére.

A bejelentkezéshez elengedhetetlen a TAJ kártya megléte, érvényes TAJ számmal (kérjük, hogy azt időben készítse elő!)

 

illusztrációs kép

Palotai Egészségnap

2024. május 11-én (szombaton) 8-14 óráig

Helyszín: XV. kerület Rákos út 77/a. Szakrendelő
 

A Palotai Egészségnapot Cserdiné Németh Angéla XV. kerületi Polgármester Asszony nyitja meg.

egeszsegablak logo

EgészségAblak applikáció

Az EgészségAblak mobilalkalmazás minden TAJ számmal és Ügyfélkapuval rendelkező állampolgár számára egyszerű és kényelmes megoldást nyújt az egészségügyi dokumentumainak megjelenítésére mobileszköze segítségével.

 

CT kép

CT diagnosztika társadalombiztosítási befogadása

Többletkapacitásként befogadásra került a társadalombiztosítási finanszírozásba Intézményünk CT diagnosztikai ellátása, ezért 2024 februárjától az Egészségbiztosítási Alap terhére a kötelező egészségbiztosítás keretében térítésmentesen is igénybe vehetők a CT vizsgálatok az érvényes jogviszonnyal rendelkező biztosítottak részére.